Mixiii
Broj poruka : 13 Godina : 31 Location : Jedan grad gde si vecno mlad, jedan grad zove se BEOGRAD! Datum upisa : 25.04.2008
| Naslov: Mixiii Pet Apr 25, 2008 4:21 pm | |
| Pozz ljudi! Ja sam Miljana iz Bg! Pocela sam da pratim 7. nebo na RTV Vojvodina...Sjajna mi je serija, likovi takodje, pogotovu mala Ruti, ko secer, takodje je sladak i Sajmon i Met...Uh da sam malo starija 93 sam godiste, bavim se muzikom, zavrsila sam nizu muzicku skolu odsek violina, i sada sam 1. razred srednje muzicke skole, sviram i violu i violinu. Imam dva svoja foruma: -Vanessa Mae Serbia, forum najvece moderne violinstkinje naseg vremena koja je spojila, rok, pop, tehno i klasicnu muziku: www.vanessamaeserbia.co.cc-Emma Watson Serbia, forum cuvene glumice koja tumaci Hermionu u Hari Poteru: www.emmawatsonserbia.co.ccNadam se da cete posetiti moje forume i uclaniti se! Sta bih jos mogla reci o sebi...Hmmm, trenutno mi nista vise ne pada na pamet, ali ukoliko vas nesto zanima slobodno pitajte! Pozz od MixiiiP.S. sjajno sto ste se setili da otvorite forum o 7. nebu! | |
|
Ruthie_95
Broj poruka : 54 Godina : 29 Location : Sa Nemanjom u parku drzimo se za ruke. Datum upisa : 20.01.2008
| Naslov: Re: Mixiii Sub Sep 13, 2008 11:30 am | |
| | |
|
Jovan_Admin Admin
Broj poruka : 156 Godina : 33 Datum upisa : 02.12.2007
| Naslov: Re: Mixiii Sub Sep 13, 2008 5:44 pm | |
| | |
|
Mixiii
Broj poruka : 13 Godina : 31 Location : Jedan grad gde si vecno mlad, jedan grad zove se BEOGRAD! Datum upisa : 25.04.2008
| Naslov: Re: Mixiii Pon Jan 26, 2009 12:20 pm | |
| Hvala:) p.s. nije me dugo bilo jel mi je komp bio na popravci, ali evo me opet, i raduje me da ste jos tu! | |
|